Imbir Wołowina Stir-Fry
Imbir wołowina Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego imbiru, sos sojowy, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 2 łyżki skrobi kukurydzianej, wody i soli, aż będzie gładka.
Dodać wołowinę; wrzucić do herbu.
Na dużej patelni smażyć wołowinę partiami w 1 łyżce oleju, aż mięso osiągnie pożądaną doneness; usunąć i ogrzać. Marchew podsmażamy w pozostałym oleju przez 5-6 minut.
Umieścić pozostałą skrobię kukurydzianą w misce; mieszać w bulionie, aż będzie gładka. dodaj sos sojowy, skórkę pomarańczową i imbir. Powrót wołowiny na patelni; mieszać w mieszaninie bulionu. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.