Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake

Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake
Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 531 kalorii, 37g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na $9.44 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miso, panko, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bas w paski z bulionem limonkowym, Bas w paski z bulionem limonkowym, oraz Bas w paski z sosem imbirowo-limonkowym.

Instrukcje

1
W średnim rondlu ubić 2 szklanki wody i 2 łyżki czerwonego miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone MisoCzerwone Miso
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać grzyby shiitake i dusić na średnim ogniu, aż grzyby będą miękkie, około 5 minut. Wymieszać w ciemnych i bladozielonych wierzchołkach cebuli. Przykryć, aby utrzymać ciepło i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
3
W międzyczasie wymieszaj 2 łyżki czerwonego miso, mieloną białą część zielonej cebuli, 2 łyżki oleju roślinnego i mielony świeży imbir w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
świeży Imbirświeży Imbir
Zielona CebulaZielona Cebula
Czerwone MisoCzerwone Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Filety basowe w paski posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Basowe W PaskiFilety Basowe W Paski
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Rozprowadzić mieszaninę imbiru na 1 stronie filetów basowych, dociskając do przylegania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BassBass
6
Posyp panko powleczoną stroną filetów; naciśnij, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
7
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj filety na patelni, powlekane stronie w dół, i smażyć, aż brązowy i ostry, o 3 protokół. Przekręcić filety i smażyć aż gotowane przez, o 3 protokół. Bulion z grzybów shiitake i grzyby shiitake podzielić między 2 płytkie miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
GrzybyGrzyby
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Umieść 1 filet rybny na środku każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Posypać posiekaną świeżą kolendrę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
11
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn