Imbir Kardamon Masło Gruszkowe
Imbir kardamon masło gruszka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 64. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką gruszkę bartlett, sok z cytryny, mielony kardamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj SOS gruszkowy imbirowo-kardamonowy (i masło gruszkowe), Imbir i kardamon-Zapiekanka gruszkowa, oraz Masło gruszkowo-imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść gruszki w blenderze lub robocie kuchennym; procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz puree z gruszki, cukier, i pozostałe składniki w średniej smażonej patelni na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować 3 godziny lub aż mieszanina jest gęsta.