Need a dairy free main course? Imbir czosnek wieprzowina z Sizzling ryżu może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 779 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, czosnek, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wieprzowina czosnkowa z groszkiem cukrowym na jarmużu ryż imbirowy, Skwierczące Krewetki Czosnkowe Z Sherry, oraz Skwierczące krewetki z czosnkiem (gambas Al Pil Pil).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Dodać ryż i wodę do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
3
Przełożyć ryż na blachę do pieczenia i ostudzić do temperatury pokojowej. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Dodaj wieprzowinę i marynuj15 minut. W płytkiej misce wymieszaj mąkę, skrobię kukurydzianą, czosnek, cebulę, sól i pieprz. Lekko nacisnąć na wieprzowinę do spłaszczenia i pogłębiania w mieszaninie mąki.
Rozgrzać olej w średnim saute patelni, dodać wieprzowinę i gotować, aż lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Aby da sos: w średnim garnku sosu, na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, imbir, czosnek, i pieprz, i saute, aż cebula są przezroczyste. Rozpuścić patelnię z winem, a następnie dodać 2 szklanki wody, wywaru, sosu sojowego i miodu. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do zmniejszenia o połowę. Odcedzić sos i zwrócić go do garnka na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Połączyć 4 łyżki wody i skrobi kukurydzianej w małej misce. Powoli mieszać go do sosu i gotować, aż sos zgęstnieje.