Idahoan Potato Chocolate Cake Pops
Idahoan Potato Chocolate Cake Pops może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalne płatki ziemniaczane, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), Ciasto Czekoladowe Na Babeczki, oraz Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Za pomocą miksera stojącego zmiksuj wszystkie suche składniki.
Dodać masło, wodę i jajka do suchej mieszanki i wymieszać.
Aby zrobić Cake Pops: będziesz potrzebował patelni Cake pop (można ją znaleźć w łóżku Bath i poza nim lub Amazon.com), i 6-calowe kije przyssawkowe i blok pianki (jak kwiatowy blok), aby umożliwić wystygnięcie i ustawienie podczas dekorowania.
Spray patelni zwolnij na patelni pop ciasto.
Dodaj ciasto ciasto do linii napełniania każdego otworu.
Zabezpieczyć górną część patelni pop ciasto.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10-15 minut.
Usuń górną część patelni cake pop i delikatnie Uruchom nóż do masła wokół każdego popu ciasta, aby pomóc zwolnić. Odstaw ciasto pops na bok.
Aby powłoka cukierki: stopić 12 uncji worek półsłodkie czekoladowe chipsy, i lub białe czekoladowe chipsy w kuchence mikrofalowej, często mieszając.
Dodać łyżkę oleju roślinnego, jeśli powłoka jest zbyt gruba po mikrofalówce.
Przygotuj miski z dodatkami. Koniec każdego patyczka zanurzyć w polewie czekoladowej i wcisnąć w jeden koniec ciasta pop.
Gdy wszystkie ciastka mają patyczki, umieść je w zamrażarce na 10-15 minut, aby ustawić czekoladę (pomoże to utrzymać patyczki na miejscu podczas zanurzania w dodatkowej powłoce).
Po wystygnięciu, zanurz każdy pop w polewie czekoladowej, uważając, aby uszczelnić czekoladę wokół podstawy patyczka.
Udekoruj żądaną posypką i czekoladowymi kroplami.
Ustaw każde pop do bloku kwiatowego, aby ustawić.