Hot Hot Tomato Chutney

Hot Hot Tomato Chutney
Hot Hot Chutney pomidorowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 1,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz imbir, czosnek, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem brązowego cukru i octu w dużej nieaktywnej stockpot i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W małej niereaktywnej misce rozpuść cukier w occie i wymieszaj z czajnikiem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić, odkryte, mieszając często, aby zapobiec przypalaniu, aż chutney jest konsystencja dżemu, około 1 godziny lub dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
OcetOcet
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Usuń papryki Poblano chile i wyrzucić. Chochla wystarczy gorący chutney do sterylizowanych słoików kufli, aby zbliżyć się do 1/8 cala ich wierzchołków. Przetrzyj felgi i uszczelnij pokrywkami. Przechowywać w lodówce po schłodzeniu. (Utrzymuje się przez 4 do 6 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
4
Podawać z wędliną i hamburgerami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn