Hot Fudge Sundae Cupcakes
Hot Fudge Sundae Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Fudge polewa, betty ciasto mix, bitą śmietaną polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hot Fudge Sundae Cupcakes, Hot Fudge Sundae Cupcakes, oraz Hot Fudge Brownie i Double Scooped Ice Cream Sundae High Hat Cupcakes...in Stożek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. (Zachowaj 4 babeczki do innego użycia.)
Dla każdej pozostałej babeczki, odklej papierową wkładkę; rozprowadź 1 łyżkę gorącej krówki na babeczce.
Umieść babeczki w miseczkach na gofry. Na wierzchu polewamy bitą śmietaną, posypujemy posypką i wisienką.