Hot Fudge Pudding Cake I
Hot Fudge Pudding Cake I is a Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wodę, vanillan ekstrakt, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Mało kto lubi ten deser. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W ungreased 8 calowy plac Pieczenia pan połączyć mieszankę biszkopt, cukier biały, 2 łyżki kakao, orzechy, mleko i wanilia dobrze wymieszać.
Połącz brązowy cukier i 1/4 szklanki kakao. Łyżka równomiernie na wierzchu ciasta wymieszać. Nie mieszaj.
Zalać wszystko dokładnie wrzącą wodą. Nie mieszać.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut. Pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 20 minut przed podaniem.
Podawać z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.