Hot Artichoke Spin Dip
Hot Karczoch Szpinak Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Mieszanka śmietany, parmezan, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 605 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Nashville Hot Chicken Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W blenderze lub robocie kuchennym umieść karczochy, ser Romano, parmezan i czosnek . Pulse aż posiekane, ale nie mielone. Odstawić.
W średniej misce wymieszaj szpinak, śmietanę, śmietanę i ser mozzarella. Wymieszać z mieszanką karczochów. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż ser topi się i bąbelki.