Hot Artichoke Spin Dip

Hot Artichoke Spin Dip
Hot Karczoch Szpinak Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Mieszanka śmietany, parmezan, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 605 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Nashville Hot Chicken Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W blenderze lub robocie kuchennym umieść karczochy, ser Romano, parmezan i czosnek . Pulse aż posiekane, ale nie mielone. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Ser RomanoSer Romano
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W średniej misce wymieszaj szpinak, śmietanę, śmietanę i ser mozzarella. Wymieszać z mieszanką karczochów. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Krem CiężkiKrem Ciężki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KarczochKarczoch
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż ser topi się i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn