Hot and Sour Slaw
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gorący i kwaśny Slaw może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bok choy, papryka, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Hot Pink Coconut Slaw, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bok choy, czerwona papryka, i szalotki w dużej misce.
W mniejszej misce, ubij razem płatki czerwonej papryki (lub pasty chile), musztarda, ocet jabłkowy, czosnek, imbir, cukier, sól, i olej.
Wlać ten pikantny dressing na posiekane warzywa i dobrze wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, a następnie wrzucić ponownie. Smak sałatki, i dodać więcej chile pasty, sól, lub cukier do smaku przed podaniem.