Hot and Sour Slaw

Hot and Sour Slaw
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gorący i kwaśny Slaw może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bok choy, papryka, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Hot Pink Coconut Slaw, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Sweet and Sour Cole Slaw-szukasz innego rodzaju cole slaw? Nie szukaj dalej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bok choy, czerwona papryka, i szalotki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W mniejszej misce, ubij razem płatki czerwonej papryki (lub pasty chile), musztarda, ocet jabłkowy, czosnek, imbir, cukier, sól, i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pasta ChiliPasta Chili
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ten pikantny dressing na posiekane warzywa i dobrze wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, a następnie wrzucić ponownie. Smak sałatki, i dodać więcej chile pasty, sól, lub cukier do smaku przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn