Homar Panzanella

Homar Panzanella
Homar Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pieprz, mięso homara, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać pierwsze 4 składniki (przez czarny pieprz). Wrzucić homara i kolejne 4 składniki (przez bazylii). Wymieszać, aby połączyć i odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
HomarHomar
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ułożyć tosty na talerzach i równomiernie polać sałatką z homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
3
Odstawić 5 minut, aby soki namoczyły się w chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Dekoruj dodatkowymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 33 dolarów.
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Butelkowanie vieilles Vignes w Savary jest ostatecznym wprowadzeniem do tego magicznego połączenia: Chardonnay uprawiane w Kimmeridgian wapienia i odpowiednio dozowane élevage w drewnie. Energia elektryczna i mineralność przekazywana przez glebę są zrównoważone przez maślaną kremowość, która jest Niebiańska.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn