Hofbrau piwo bachory i Ragout fasoli
Piwo Hofbrau bachory i Ragout fasoli może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 487 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pomidory śliwkowe, bratwursts i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwne bachory z piwem Queso, Bachory Piwne, oraz Bachory Piwne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do garnka włożyć fasolę, bulion warzywny i sól. Przykryć wodą, doprowadzić do pełnego wrzenia i zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż fasola są gotowe.
Zioła, liście laurowe, jagody jałowca, ziarna pieprzu umieścić w ściereczce serowej, aby utworzyć saszetkę. Zawiąż sznurkiem i umieść w garnku z fasolą.10 minut przed fasoli są gotowe zacząć gotować bachory piwa.
Rozgrzać dużą patelnię saute, dodać 2 łyżki oleju i brązowe bachory.
Dodaj 1/4 szklanki czerwonego wina, przykryć patelnię i dusić 8-10 minut.
Usuń bachory piwne i trzymaj ciepło.
Dodaj olej, cebulę, marchew, czosnek, pomidory, sól, pieprz i smaż 3-4 minuty.
Dodaj wino, koncentrat pomidorowy i saute aż zmniejszy się o połowę.
Saszetkę wyjąć z fasoli i odsączyć.
Łącz warzywa, fasolę, bachory i wino razem. Posmarować solą i pieprzem do smaku.
Fasolę i kiełbasę podawać na ciepłych talerzach.
Dekoruj świeżą posiekaną kolendrą.