Hobo Fish Dinner

Hobo Fish Dinner
Hobo fish Dinner może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 38g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 6,31 zł / porcja. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka przypraw cytrynowo-ziołowych, sól, koper i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Spróbuj Kolacja Z Warzywami Rybnymi, Dziś Kolacja: Fish Piccata, oraz Obiad Rybny Pieczony W Piecu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokryj 1 Stronę 4 (18-calowych) kwadratów z wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Połącz przyprawy, sól i koper.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
KoperKoper
SólSól
4
Warstwa ziemniaków, cebuli i marchwi plastry równomiernie w środku powlekanych kwadratów folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Posypać równomiernie mieszanką przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
6
Umieść rybę na warzywach. Fold folii na ryby i warzywa; zaciskane krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać natychmiast.
10
Wskazówka: wrzucić razem sałatkę, podczas gdy ryba piecze i obiad jest gotowy, gdy tylko ryba wyjdzie z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn