Hiszpańska Sardela, koper włoski i konserwowana Sałatka z cytryny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Hiszpańskiej sardeli, kopru włoskiego i sałatki z cytryny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej kuchni. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, cebulę, anchois w occie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny, Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami, oraz Pieczony Radicchio z winegretem anchois, konserwowaną cytryną i bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić olej i ocet. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Połączyć mche, 1/2 szklanki kopru włoskiego, 1/3 szklanki cebuli i cytryny konserwowane w dużej misce. Wrzucić tyle opatrunku do płaszcza. Ułóż na talerzu. Wierzch z pozostałym koprem włoskim i cebulą, a następnie anchois.
Mżawka z więcej dressing i podawać.
Połączyć 1 cienko plasterki cytryny, 1/2 szklanki soku z cytryny, i 4 łyżeczki grubej soli morskiej w małej patelni. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, aż prawie miękkie, o 10 protokół. Super.
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 228,82, % kalorii z tłuszczu 73,5, tłuszcz (g) 18,63, tłuszcz nasycony (G) 2,83, Cholesterol (mg) 24,10, węglowodany (g) 6,67, błonnik pokarmowy (G) 2,80, cukry ogółem (G) 0,31, węglowodany netto (g) 3,87, Białko (g) 9,39