High-Low Strip Steak
High-Low Strip Steak to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 354 kalorie, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz pieprz, pietruszka z płaskim liściem, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, Kanapki Ze Stekiem Ze Striptizem, oraz New York Strip Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować płyn do fastrygowania, połącz pierwsze 10 składników w rondlu; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia; przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku na noc lub do 2 dni.
Rozgrzej grill węglowy do wysokiej temperatury. Ustaw podwyższony stojak na grilla 18 cali nad powierzchnią węgli, używając drugiego stojaka na grilla ustawionego na szczycie 2 stosów po 2 Cegły. Wiązać wiązki ziół mocno do uchwytu długiej drewnianej łyżki.
Połącz 1 łyżeczkę czarnego pieprzu, 1/2 łyżeczki soli, sól czosnkową i czerwoną paprykę w małej misce. Steki pocierać mieszanką przypraw; odstawić 10 minut.
Umieść steki na podwyższonym stojaku grillowym; grill 3 minuty. Steki kolei; grill 3 minuty. Obróć na długą krawędź; grilluj 3 minuty. Skręć w drugą długą krawędź; grilluj 3 minuty lub aż termometr zarejestruje 9
Steki wyjąć na talerz; zalać płynem do fastrygowania za pomocą pędzla ziołowego.
Odstawić na 15 minut. Utrzymuj grill na średnim ogniu.
Ostrożnie usuń podniesiony stojak na grill i cegły.
Umieść steki na Dolnym stojaku grillowym. Steki Grill przez 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając i fastrygowanie co minutę. Wypalić zioła na szczotce ziołowej przez 5 sekund po ostatecznym fastrygowaniu. Zioła drobno posiekać; rezerwa.
Połącz natkę pietruszki, 2 łyżki oleju, pozostałe 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i zarezerwowane posiekane zioła na desce do krojenia.
Dodaj steki do mieszaniny oleju; włączyć do herbu.
Steki pokroić w cienkie plastry. Włącz plastry w dressing deski do płaszcza.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.