Higado con salsa Criolla (wątróbka z sosem kreolskim)

Higado con salsa Criolla (wątróbka z sosem kreolskim)
Higado con salsa Criolla (wątróbka z sosem kreolskim) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 425 kalorii, 48g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, kolendra, ocet, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 117 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sobrebarrigan en Salsa Criolla (stek z flanki z kolumbijskim sosem kreolskim), Pescado A la Criolla (ryba w sosie kreolskim), oraz Chuletas de Cerdo A La Criolla (kotlety wieprzowe w sosie kreolskim).

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Magazyn