Herbed Pulpety z indyka i żurawinowy SOS Barbeque
Herbed Pulpety z indyka i żurawina SOS Barbeque może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. 119 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajko, rozmaryn, szałwia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką, Pulpety z indyka śródziemnomorskiego z sosem Herbed jogurt, oraz Pulpety z indyka w sosie żurawinowo-kwaśnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieścić wszystkie składniki na pulpety z indyka w dużej misce i wymieszać razem, aż tylko połączone. Doprawić solą i pieprzem.
Weź dwie łyżki mieszanki i uformuj klopsiki.
Umieść na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia i powtarzaj, aż cała mieszanka indyka zostanie wykorzystana.
Piec przez 20 do 25 minut lub aż lekko rumiane i całkowicie gotowane przez.
Pierwsze sześć składników umieścić w rondlu i wymieszać. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, na średnim lub średnim ogniu.
Gdy żurawina zacznie macerować, około 10 minut, wymieszaj pozostałe składniki.
Dusić przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i zmniejszy się o 1/