Herbed paski indyka z pieczoną papryką i fasolą

Herbed paski indyka z pieczoną papryką i fasolą jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieczonej papryki, Skórka z cytryny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka i czarna fasola na łóżku z chrupiącymi paskami Tortilla, Halibut pieczony na patelni z Herbed Corona Beans, oraz Halibut pieczony na patelni z Herbed Corona Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekrój plastry indyka równomiernie widelcem.
Wymieszać włoską przyprawę, 1/2 łyżki oleju, sok z cytryny i kolejne 3 składniki. Plastry indyka posmarować mieszaniną oleju. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Gotować plastry indyka, w partiach, w pozostałych 1 łyżka gorącego oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Wyjąć indyka z patelni, przykryć i ogrzać.
Dodać fasolę i paprykę na patelni; gotować na średnim ogniu, aż do dokładnie ogrzanego, delikatnie mieszając.
Pokroić plastry indyka w poprzek na 1/2-calowe paski. Ułóż na półmisku. Top z mieszanki fasoli.
Połącz orzeszki piniowe, startą skórkę cytryny i natkę pietruszki.