Herbed Meat Loaf z sosem grzybowym

Herbed Meat Loaf z sosem grzybowym
Herbed Meat Loaf z sosem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 590 kalorii, 36g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka borowików, liści tymianku, rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Meat Loaf Z Sosem Pieczarkowym, Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym, oraz Kraj Herbed Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej szklanej miarce namoczyć borowiki we wrzącej wodzie, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2
Odcedzić porcini, rezerwując moczenie cieczy. Opłucz je krótko, osusz i drobno posiekaj.
3
Pozwól, aby płyn do namaczania porcini osiadł, a następnie wlej go do średniej miski, pozostawiając piasek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Na średniej patelni, roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać czosnek, posiekane borowiki i 2 łyżki zarezerwowanego płynu do namaczania borowików i gotować na umiarkowanie małym ogniu przez około 5 minut. Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem i szałwią i zeskrobać mieszaninę do dużej miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Chleb namoczyć w pozostałej cieczy borcini aż do równomiernego nawilżenia, następnie wycisnąć do sucha i rozerwać na małe kawałki. Zaparkuj porcini na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
9
Dodaj namoczony chleb do dużej miski, wraz z mieloną wołowiną, cielęciną i wieprzowiną oraz szynką i jajkami. Doprawić 1 łyżką soli koszernej i 1 łyżeczką czarnego pieprzu. Zagnieść mieszaninę rękami do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)(Keebler)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Przenieś mięso do dużego emaliowanego żeliwnego naczynia do pieczenia lub małej ognioodpornej patelni do pieczenia i mocno wklep w Owalny bochenek o wymiarach 10 na 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
W misce, wymieszać majonez z musztardą i cayenne i posmarować go na bochenek mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Piec przez 1 1/2 godziny, lub aż rumiane i jędrne w dotyku. Za pomocą 2 dużych szpatułek przenieść na deskę do krojenia, przykryć luźno folią i ogrzać. Odstawić naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
13
W międzyczasie roztopić pozostałą 1 łyżkę masła na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Dodać grzyby shiitake i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
15
Dodaj szalotka i gotować, aż przezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
16
Dodaj rosół z kurczaka i borowiki moczenie cieczy i gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
17
Umieść mięso-bochenek do pieczenia naczynia na umiarkowanie dużym ogniu i mieszać od czasu do czasu, aż kapiele zaczynają się brązowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
18
Dodaj wino i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż zmniejszy się o połowę, o 3 do 4 protokół. Odcedzić zawartość naczynia do pieczenia na patelni, ubić w mieszaninie mąki i gotować, aż zgęstnieje, o 2 protokół. SOS doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
19
Pokroić Bochenek mięsa w grube plastry i podać sos grzybowy na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
20
Dodać do przodu: Bochenek mięsa i sos może być przechowywany w lodówce oddzielnie przez okres do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
21
Rekomendacja wina: intensywny, pieprzny i treściwy drobny Syrah bardzo dobrze pasuje do tego ziemistego, wypełnionego ziołami bochenka mięsa. Poszukaj 1997 Foppiano Petite Syrah z Kalifornii lub 1996 Stags ' Leap Winery Petite Syrah.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncje szynka z Czarnego Lasu, drobno posiekanauncje szynka z Czarnego Lasu, drobno posiekana1szczyptaSzczypta pieprzu cayenneSzczypta pieprzu cayenne2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion z kurczaka lub bulion niskosodowy w puszkachbulion z kurczaka lub bulion niskosodowy w puszkach2(może być lub przeglądać)Musztarda DijonMusztarda Dijon1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 uncji suszonych borowików1/2 uncji suszonych borowików1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino3largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalna wymieszana z 2 łyżkami wodymąka uniwersalna wymieszana z 2 łyżkami wody5largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone454Orzechy dowolne (posiekane)1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni454Orzechy dowolne (posiekane)wieprzowina mielonawieprzowina mielona454Orzechy dowolne (posiekane)1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego6plastry1-calowe kromki włoskiego chleba, Skórki usunięte1-calowe kromki włoskiego chleba, Skórki usunięte8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1Dużecebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekany rozmaryndrobno posiekany rozmaryn11 funt cukinii,drobno posiekane liście szałwiidrobno posiekane liście szałwii1szalotka mielonaszalotka mielona227Orzechy dowolne (posiekane)grzyby shiitake, łodygowe, kapsuły cienko pokrojonegrzyby shiitake, łodygowe, kapsuły cienko pokrojone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekane liście tymiankudrobno posiekane liście tymianku3(zima)masło niesolonemasło niesolone3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwrząca wodawrząca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn