Herbed Chuck Roast
Herbed Chuck Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, rozmaryn, cebula w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grill Chuck Roast, Crock Pot Chuck Roast, oraz Marynowana Pieczeń Chuck.
Instrukcje
Linia 13-x 9-calowa patelnia z wytrzymałą folią aluminiową i płaszcz z natryskiem do gotowania.
Połącz rozmaryn i następne 4 składniki. Przetrzyj pieczeń. Gotować pieczeń w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Umieścić w przygotowanej patelni. Posiekany czosnek utrzeć na wierzchu pieczeni.
Dodaj 3/4 szklanki bulionu wołowego na patelnię.
Piec, pod przykryciem, w 350 przez 2 godziny i 10 minut lub do przetargu widłowego.
Tymczasem przygotuj ryż jaśminowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Pieczeń pokroić w plastry; podawać z gorącym ugotowanym ryżem i sosem pomidorowym.