Herbatniki pszenne ziołowo-cebulowe
Herbatniki ziołowe i cebulowe pszeniczne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 143 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Herbatniki pszenne ziołowo-cebulowe, Herbatniki Ziołowe Cebulowe, oraz Herbatniki Pełnoziarniste.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 6 minut lub do miękkości, często mieszając. Łyżka cebuli do blendera.
Dodać mleko; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Super.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąki i kolejne 5 składników (mąki przez Bazyl) połączyć w dużej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodać mieszankę cebuli; mieszać tylko do wilgotności. Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię (ciasto będzie lepkie) i lekko zagnieść 5 razy mąką.
Ciasto rozwałkować na grubość 1/2 cala; pokroić na 10 herbatników za pomocą 3-calowego kutra do ciastek.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 12 minut lub do złotego koloru.