Heirloom Tomato Panzanella wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Mieszanka liści estragonu, pomidorów, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Heirloom Tomato Panzanella, Pomidorowa Sałatka Panzanella, oraz Sałatka z pomidorów i awokado Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i rozgrzej w nim arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać kostki chleba i wrzucić do herbu z masłem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Dynie Do Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia. Natychmiast posypać serem i wrzucić ponownie na ciepło do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż grzanki są chrupiące i lekko kolorowe Na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, O 8 lub 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Ochłoń. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
8
Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.