Heirloom Tomato Panzanella

Heirloom Tomato Panzanella
Heirloom Tomato Panzanella wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Mieszanka liści estragonu, pomidorów, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Heirloom Tomato Panzanella, Pomidorowa Sałatka Panzanella, oraz Sałatka z pomidorów i awokado Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i rozgrzej w nim arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodać kostki chleba i wrzucić do herbu z masłem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia. Natychmiast posypać serem i wrzucić ponownie na ciepło do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż grzanki są chrupiące i lekko kolorowe Na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, O 8 lub 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Ochłoń. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
8
Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerukola przyciętarukola przycięta1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaNotatki Michaela: użyłam bazylii i estragonu, ale ty używasz ziół, które lubisz. Pietruszka i majeranek przychodzą na myśl jako dobra alternatywaNotatki Michaela: użyłam bazylii i estragonu, ale ty używasz ziół, które lubisz. Pietruszka i majeranek przychodzą na myśl jako dobra alternatywa1Średnia żółta cebula, posiekanachleb jednodniowy bez skorupek (kostki 1/2 cala)chleb jednodniowy bez skorupek (kostki 1/2 cala)6krewetki i żyłkiW misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, bazylia, estragon, sól, i pieprz. Dodaj grzanki i dobrze WrzućW misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, bazylia, estragon, sól, i pieprz. Dodaj grzanki i dobrze Wrzuć22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii11 łyżka suszonego oreganoposiekane świeże liście estragonuposiekane świeże liście estragonu11 łyżka suszonego oreganosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedojrzałe pomidory, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkędojrzałe pomidory, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiParmezan klinowy, do goleniaParmezan klinowy, do golenia62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno starty parmezandrobno starty parmezan6krewetki i żyłkiKilka mielonych czarny pieprzKilka mielonych czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula czerwona mielonacebula czerwona mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska, najlepiej sól szarasól morska, najlepiej sól szara6krewetki i żyłkiSól morska, najlepiej sól szara i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska, najlepiej sól szara i świeżo zmielony czarny pieprz1dla każdego.Podziel mieszankę pomidorową na 4 talerze. Wierzch każdego z równą ilością rukoli. Z obieraczką do warzyw ogolić parmezan na sałatce. Podawać natychmiastPodziel mieszankę pomidorową na 4 talerze. Wierzch każdego z równą ilością rukoli. Z obieraczką do warzyw ogolić parmezan na sałatce. Podawać natychmiast591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn