Heirloom Tomato Panzanella

Heirloom Tomato Panzanella
Heirloom Tomato Panzanella wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.7 za porcję. Mieszanka liści estragonu, pomidorów, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Heirloom Tomato Panzanella, Pomidorowa Sałatka Panzanella, oraz Sałatka z pomidorów i awokado Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i rozgrzej w nim arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodać kostki chleba i wrzucić do herbu z masłem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Przełożyć chleb na blachę do pieczenia. Natychmiast posypać serem i wrzucić ponownie na ciepło do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż grzanki są chrupiące i lekko kolorowe Na zewnątrz, ale nadal miękkie w ciągu, O 8 lub 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Ochłoń. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
8
Notatki Michaela: używam ząbkowanego noża, aby usunąć skórkę z codziennego chleba, a następnie przełączyć się na nóż szefa kuchni, aby pokroić kostki, ponieważ nie rozrywa chleba. Należy również pamiętać, że polecam tarcie parmezan drobno tak, że będzie lepiej trzymać się chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerukola przyciętarukola przycięta1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaNotatki Michaela: użyłam bazylii i estragonu, ale ty używasz ziół, które lubisz. Pietruszka i majeranek przychodzą na myśl jako dobra alternatywaNotatki Michaela: użyłam bazylii i estragonu, ale ty używasz ziół, które lubisz. Pietruszka i majeranek przychodzą na myśl jako dobra alternatywa1Średnia żółta cebula, posiekanachleb jednodniowy bez skorupek (kostki 1/2 cala)chleb jednodniowy bez skorupek (kostki 1/2 cala)6krewetki i żyłkiW misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, bazylia, estragon, sól, i pieprz. Dodaj grzanki i dobrze WrzućW misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, bazylia, estragon, sól, i pieprz. Dodaj grzanki i dobrze Wrzuć2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii1porcja startego parmezanuposiekane świeże liście estragonuposiekane świeże liście estragonu1porcja startego parmezanusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2warzywo (np. szpinak)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy907papryka habanerodojrzałe pomidory, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkędojrzałe pomidory, obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiParmezan klinowy, do goleniaParmezan klinowy, do golenia6Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno starty parmezandrobno starty parmezan6krewetki i żyłkiKilka mielonych czarny pieprzKilka mielonych czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula czerwona mielonacebula czerwona mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska, najlepiej sól szarasól morska, najlepiej sól szara6krewetki i żyłkiSól morska, najlepiej sól szara i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska, najlepiej sól szara i świeżo zmielony czarny pieprz1dla każdego.Podziel mieszankę pomidorową na 4 talerze. Wierzch każdego z równą ilością rukoli. Z obieraczką do warzyw ogolić parmezan na sałatce. Podawać natychmiastPodziel mieszankę pomidorową na 4 talerze. Wierzch każdego z równą ilością rukoli. Z obieraczką do warzyw ogolić parmezan na sałatce. Podawać natychmiast591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn