Hearts of Palm Parm

Hearts of Palm Parm
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Serca z Palm Parm może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 6. Mieszanka ręcznie rozdarte liście bazylii, cebula, szybkie gotowanie polenta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szybkie gotowanie owsa można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z orzechowym nadzieniem owsianym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Hearts of Palm Dip, oraz Serduszka z palmy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F za pomocą stojaka ustawionego na środkowej półce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść serca dłoni na kilku warstwach ręczników papierowych, aby wchłonąć nadmiar płynu. Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni wysokiej jednostronnej na średnim do średniego ogniu, aż po prostu zaczyna migotać. Sear serca palmowe aż złoty brązowy po obu stronach, 2 do 4 minut w sumie. Być może trzeba to zrobić w dwóch partiach, aby uniknąć tłoczenia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć na blachę do pieczenia lub dużą płytę. Wyrzucić zużyty olej i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj pozostały olej do tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczka soli i gotować, aż zmiękną i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodać czosnek i gotować, aż tylko zmięknie, stale mieszając, o 1 minutę. Wymieszać pokrojone pomidory, pokrojone w kostkę pomidory, płatki czerwonej papryki, 1/2 łyżeczki soli i sosu rybnego, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Sos RybnySos Rybny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
W razie potrzeby doprawić solą. Ostrożnie wlać sos do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Dodać rumiane serca palmowe do sosu w jednej warstwie i posypać całym startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Piec, aż ser będzie lekko złoty kolor, o 10 protokół. Odstawić na 5 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem. Top z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Aby służyć, podzielić ciepłą polentę między 6 misek i top z sercami palmowymi i sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn