Hawajski tort weselny III
Hawajski tort weselny III wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 153 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, ekstrakt kokosowy, kokosowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Hawajski Tort Weselny, Hawajski Tort Weselny, oraz Hawajski Tort Weselny Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami pakietu dla jednego ciasta 9x13 cala.
Wyjąć ciasto z piekarnika. Podczas gdy ciasto jest gorące, przebijaj otwory przez ciasto okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. Otwory powinny być w odstępach 1 cala.
Na ciasto wlać pokruszony ananas i sok.
W małej misce, ubić budyń błyskawiczny z mlekiem, aż mieszanina zacznie gęstnieć, o 2 protokół. Wymieszać z zamrożoną bitą polewą, a następnie rozłożyć na cieście. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.