Harold Dieterle ' s Duck Larb jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz długą fasolę, trawę cytrynową, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świńskie ucho Larb, Sałatka Larbowa, oraz Kurczak Larb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ocet ryżowy, wodę, cukier i sól połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i dno cebuli. Przykryć garnek i zdjąć z ognia. Odstawić cebulę do marynowania przez co najmniej 1 godzinę przed użyciem. Marynowana cebula może być przechowywana w szczelnym pojemniku pokrytym solanką w lodówce przez co najmniej 2 tygodnie.