Harold Dieterle ' s Duck Larb

Harold Dieterle ' s Duck Larb
Harold Dieterle ' s Duck Larb jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz długą fasolę, trawę cytrynową, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świńskie ucho Larb, Sałatka Larbowa, oraz Kurczak Larb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ocet ryżowy, wodę, cukier i sól połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i dno cebuli. Przykryć garnek i zdjąć z ognia. Odstawić cebulę do marynowania przez co najmniej 1 godzinę przed użyciem. Marynowana cebula może być przechowywana w szczelnym pojemniku pokrytym solanką w lodówce przez co najmniej 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Ryż ciepła w suchym 10-calowej patelni na średnim ogniu, podrzucając i stale mieszając, aż do głębokiego złotego koloru, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść do młynka do przypraw i zmielić na drobny proszek. Odstawić.
5
Zmiel kaczkę przez talerz kursu młynka do żywności lub pulsując w robocie kuchennym 1/2 funta na raz z 10 do 12 jednosekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na dużym ogniu, aż do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać kaczkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy i tłuszcz w większości renderowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
8
Odcedzić tłuszcz i powrót kaczki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj szalotkę, czosnek, imbir, trawę cytrynową i połowę chili. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż aromatyczny, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
10
Dodaj długą fasolę i czerwoną cebulę i kontynuuj gotowanie, ciągle mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
11
Dodaj zioła, sos rybny i sok z limonki, i wrzucić do połączenia. Smak na ciepło i dodać pozostały chili w proszku w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
12
Na półmisku ułóż liście sałaty ze ściętym bokiem do góry. Łyżka larb do liści sałaty, posypać prażonym ryżem w proszku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn