Haricots Verts z masłem ziołowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Haricots Verts z masłem ziołowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Mieszanka fasolki szparagowej, masło, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiący ziołowy Halibut z kręconym selerem naciowym i fasolką, Smażone Masło Haricots Verts, oraz Brązowy Masło Haricots Verts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli.
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 2 protokół.
Odcedzić, a następnie umieścić fasolkę szparagową w naczyniu do serwowania.
Do masła ziołowego, umieścić szalotka, koperek, pietruszka, masło, 1 łyżeczka soli i pieprzu w małej misce i połączyć.
Łyżka obfite masło ziołowe i umieścić go na górze fasoli szparagowej.
Posypać solą morską i podawać.
Użyj dodatkowego masła ziołowego do serwowania na steku lub w kanapce.