Hamburgery z jagnięciną i indykiem Pita
Hamburgery z jagnięciną i indykiem Pita to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, mielony pieprz, liście sałaty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tureckie Hamburgery Z Jagnięciną Pita, Hamburgery z indyka jagnięcego w sosie jogurtowym ogórkowym, oraz Burgery Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 4 składniki; przykryć i schłodzić.
Aby przygotować hamburgery, połącz cebulę i 6 kolejnych składników (przez indyka) w dużej misce. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/3-cala grubości owalne patty.
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 5 minut z każdej strony lub aż dobrze oznaczone i gotowe. Ułóż 1 liść sałaty, 1 patty i około 1 1/2 sosu łyżeczki w każdej połowie pita.