Hamburgery Krabowe
Przepis Krab hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Ten pescatariański przepis służy 40 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, serek philadelphia, single i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kreolskie Burgery Krabowe, Crab Cake Burgers, oraz Crab Cake Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 6 składników, aż dobrze wymieszane; kształt na 6 pasztecików.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki krabowe, w razie potrzeby partiami; gotować od 3 do 5 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Wyjąć z patelni; spuścić na ręcznikach papierowych.
Wymieszać majonez i kolendrę; rozłożyć na bułki. Napełnij sałatą, pomidorami, hamburgerami krabowymi i singlami.
Wytnij wycięcie na szerokim końcu każdego paska pieprzu.
Umieść 2 po przeciwnych stronach każdej kanapki, aby przypominały pazury kraba.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.