Halibut z Zacierem z awokado i zieloną Papai
Halibut z Zacierem z awokado i zieloną Papai Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 35g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,78 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, ocet ryżowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Steki z halibuta z salsą Papaya Mint, Ananas-Papaja Slaw, oraz Papaja Slaw z pikantnym miodem Vinaigrette.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz wodę, szalotkę, czosnek, tymianek, pieprz, sól koszerną i olej. Wycisnąć cytrynę na rondlu i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
W międzyczasie, w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, wymieszać cukier i ocet i kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 1 minutę; wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Dodaj szczyptę pokruszonego czerwonego pieprzu i zielonej papai. Doprawić solą morską i czarnym pieprzem i wymieszać.
W małej misce rozgnieść sok z limonki do awokado i doprawić solą morską i pokruszonym czerwonym pieprzem.
Umieść halibuta na głębokiej, średniej patelni, pozostawiając trochę miejsca między filetami. Przecedzić rybę na tyle aromatycznym płynem do kłusownictwa, aby ją przykryć. Halibuta delikatnie dusić na bardzo małym ogniu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, około 10 minut.
Łyżka puree awokado na 4 talerze i top z halibuta. Za pomocą łyżki szczelinowej, kopiec papaja slaw na ryby i służyć od razu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.