Halibut z pikantną miętą - chutney z kolendry to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 6,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 240 kalorii, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz imbir, 3-mniej tłuszczu serek, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chutney kolendro-miętowy, Chutney Kolendro-Miętowy, oraz Chutney miętowo-kolendrowy.
Instrukcje
1
Usunąć nasiona z połowy pieprzu serrano; pozostawić nasiona w drugiej połowie pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano Pepper
Pieprz
Nasiona
2
Umieść obie połówki pieprzu w mini robocie kuchennym; pulsuj 5 razy lub do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Dodać kolendrę i następne 9 składników (przez czosnek); proces do gładkiej. Wymieszać z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Czosnek
Mięta
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Połączyć garam masala i 1/4 łyżeczki soli; posypać równomiernie rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam Masala
Ryby
Sól
6
Dodać olej i masło do patelni; wirować, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.