Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake

Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake
Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $16.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 478 kalorii, 46g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany czosnek, pieprz, pastę curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym, Halibut duszony w bulionie pomidorowo-koprowym, oraz Halibut z białą fasolą w bulionie pomidorowo-rozmarynowym.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek; gotować 1 1/2 minuty lub do miękkości, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj sok z małży i pastę curry, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
Sok Z MałżySok Z Małży
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać grzyby, pomidory i pieprz na patelnię; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać rybę, posypać bazylią i solą. Przykryć i gotować 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
RybyRyby
SólSól
7
Podawać na makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn