Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake
Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $16.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 478 kalorii, 46g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany czosnek, pieprz, pastę curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym, Halibut duszony w bulionie pomidorowo-koprowym, oraz Halibut z białą fasolą w bulionie pomidorowo-rozmarynowym.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 1 1/2 minuty lub do miękkości, stale mieszając.
Dodaj sok z małży i pastę curry, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać grzyby, pomidory i pieprz na patelnię; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać rybę, posypać bazylią i solą. Przykryć i gotować 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.