Halibut Veracruz
Halibut Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka soli koszernej, filety z halibuta, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Halibut Veracruz, Halibut Veracruz, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym).
Instrukcje
Umieść pomidory na dużej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut. Turn pomidory; piec 20 więcej minut lub aż skórki są pęcherze i lekko rumiane. Pulsuj pomidory i soki w robocie kuchennym, aż do zgrubnego pokrojenia.
Podsmażyć cebulę w 2 łyżki gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i serrano; podsmażyć 15 sekund.
Dodać oliwki, kapary i posiekane pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z oregano.
Posypać halibuta solą i pieprzem. Roztopić masło z pozostałymi 2 łyżkami oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj halibuta; gotować 5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.