Halibut pieczony na patelni z soczewicą i bułką tartą
Halibut pieczony na patelni z soczewicą i bułką tartą to pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 605 kalorii, 50g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $6.9 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, czosnek, zieloną soczewicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Halibut pieczony na patelni z soczewicą i bułką tartą, Pieczony kalafior z bułką tartą, oraz Meat Lite: Spaghetti z pieczonym kalafiorem z boczkiem bułka tarta.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.