Halibut owinięty w koperkowe opakowania

Halibut owinięty w koperkowe opakowania
Halibut owinięty w koperkowe Opakowania to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Na 8,04 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz filety z halibuta, marchew, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Chard-lub Collard-owinięte Polenta-Chile Tamale pakiety z " Heart of the Plate, Halibut Owinięty Ziemniakami, oraz Halibut Owinięty Filo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce połącz marchew, połowę posiekanego koperku, sok z cytryny, sól i zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarchewMarchew
KoperKoper
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wytnij 2 kawałki pergaminu lub folii na prostokąty o wymiarach 12x18 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Posmaruj wnętrze pergaminowego prostokąta lekko roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Ułóż mieszaninę marchwi na pół każdego prostokąta pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
6
Górna mieszanka marchwi z filetami z halibuta. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
MarchewMarchew
SólSól
7
Na każdym filecie z halibuta ułożyć plasterki cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
CukiniaCukinia
8
Posypać pozostałym posiekanym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
9
Złóż papier pergaminowy nad rybą. Wykonaj 1/2 cala złożoną krawędź i zaciskaj, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
10
Ustawić pakiety na blasze i piec w nagrzanym piekarniku, aż ryby płatki łatwo widelcem, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn