Need a pescatariańskie danie główne? Halibut owinięty cukinią" przegrzebki " może być super przepis do wypróbowania. Na $6.09 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1019 kalorii, 42g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką miód, mielony pieprz, ciężką śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Spróbuj Halibut Owinięty Cukinią " Przegrzebki, Halibut Owinięty W Bawełnę, oraz Halibut Owinięty Ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
+ Aby przygotować, wymieszać składniki na dwa przetarcia i glazein 3 oddzielne miski. Następnie, za pomocą obieraczki do warzyw, rozpocznijsiewanie wzdłuż długości cukinii, zaczynając od Zielonej warstwy zewnętrznej, tworząc wstążki o grubości 1/2 cala. Obróć cukinię ćwierć obrotu po każdej skórce, aby uzyskać parzyste wstążki. Zrób jak najwięcej i zatrzymaj się, gdy dojdziesz do nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Ułóż wstążki na talerzu i posyp cukinię wcieraną po obu stronach, delikatnie rozprowadzając ją dłońmi, aż wszystkie kawałki zostaną pokryte. Nie musi to być równomierna powłoka, ale chcesz, aby każda wstążka miała jakiś kolor i przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
+ Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
+ Dip kawałki halibuta do przegrzebka pocierać, co surethey są powlekane ze wszystkich stron. Ciasno owinąć wstążkę cukiniokoło kostki halibuta jak pasek, tak aby końce zachodzą na siebie.Użyj wykałaczki, aby zabezpieczyć cukinię i przesunąć ją na drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Halibut
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
5
Umieść zawinięty halibut na talerzu i przeprowadź procedurę z pozostałą rybą i cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
+ Teraz nadszedł czas, aby rozpocząć na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Dodaj szpinak Dog wrzącej wody i gotować przez 1 minutę. Natychmiast wyjąć szpinak z wody za pomocą łyżki szczelinowej,zastrzegając płyn do gotowania i przenieść szpinak do kolandry, aby osuszyć. Spłucz zimną wodą, a gdy ostygnie dotyk, użyj rąk, aby mocno wycisnąć spinachi wycisnąć płyn. Zrób to 4 do 5 razy, aż nie będzie wody. Szpinak drobno posiekać na małe zielone kawałki i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
+ W rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać szalotkę i gotować przez 2 protokół. Następnie dodać mąkę i ubijać do połączenia, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Dodać śmietanę i ubijać, aż sos zacznie gęstnieć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Dodać wino i posiekany szpinak i nadal gotować przez 5 Więcej minut. Sos będzie wyglądać grubo, jak śmietany szpinak. Zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia, aby utrzymać ciepły sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
+ Podgrzać wodę, której użyłeś do gotowania szpinaku i doprowadzić do wrzenia. Upewnij się, że masz rund halibuta, glazury, talerz, duży arkusz folii i misę do serwowania gotową do pracy, ponieważ masz zamiar szybko poruszać się po kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
13
Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 10 minut lub zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Podczas gotowania makaronu, podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego na średnim ogniu na dużej patelni (nonstick, jeśli to możliwe). Gdy olej zacznie syczeć i skwierczeć, umieść kawałki halibuta na patelni w jednej warstwie i gotuj przez 2 minuty. Równomiernie rozłóż szkliwo na wierzchu ryby, a następnie odwróć rund halibuta, gotując drugą Stronę jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Halibut
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozłóż więcej glazury na górnej stronie ponownie, flip, i gotować przez ostatnie 1 do 2 protokół. Halibut będzie miał ostry, brązowy sear po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
15
Ugotowaną rybę połóż na czystym talerzu i przykryj folią, aby się ogrzała. Jeśli trzeba było podzielić rybę na dwie partie, powtarzaj, aż wszystkie rundy halibuta zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
16
+ Na koniec odcedzić makaron i włożyć do dużej miski z odrobiną oliwy z oliwek, aby makaron nie sklejał się.
Dodać ciepły sos szpinakowy do makaronu i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
18
+ Aby służyć, zrobić gniazdo z sosu makaron na talerzu i góry z 4 lub 5 "przegrzebki" na gościa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
19
Wyjmij wykałaczki i kop.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
20
+ Uwaga Jeśli naprawdę chcesz oszukać swoich gości, łatwo jest sprawić, aby kostki halibuta wyglądały bardziej jak przegrzebki. Używając łyżki stołowej jako szablonu, lekko przyciśnij halibuta, a następnie posmaruj go ostrym nożem. Jeśli pokroisz kostki wystarczająco małe, możesz po prostu wcisnąć je do łyżki stołowej, aby utworzyć kształt kulki bez konieczności cięcia ryby. Ale jeśli masz resztki ryb, nie wyrzucaj ich. Gotować je na patelni z resztkami ryżu, groch, i inne warzywa, aby szybko smażony obiad ryżowy następnej nocy.+ Uwaga
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Halibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
21
Jeśli nie masz czasu na makaron i sos, oto łatwa Zamiana. Użyj cukinii, aby makaron zamiast fałszywego boczku. Pomiń SOS szpinakowy i cukinia wrap, i po prostu służyć przegrzebki nad zdrowym łóżku z cukinii makaron makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z Cukinią
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
22
+ liczba sodu: cukinia: 26 mg na dużą cukinię; Halibut: 58 mg na 3 uncje; szpinak: 24 mg na 1 szklankę; ciężka śmietana: 5 mg na 1 łyżkę stołową; makaron: 0 do 10 mg, na 4 uncje suche w zależności od marki
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.