Habanero Guacamole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Habanero Guacamole. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 129 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól i pieprz, pomidor, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, oraz Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero).
Instrukcje
Obrać awokado i wyrzucić dół.
Umieść w średniej misce i użyj dużego widelca lub łyżki do rozgnieść awokado, aż będzie prawie gładka. Wymieszać z cebulą, sok z limonki, habanero, i kolendra. Doprawić solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać pomidory.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.