Gulf Coast krewetki i kasza

Gulf Coast krewetki i kasza
Gulf Coast krewetki i kasza może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 684 kalorie, 48g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz seler, sól, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 2831 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gulf Coast Gumbo, Gulasz Z Owoców Morza Gulasz, oraz Gulf Coast Jambalaya Rice dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przepis: Gulf Coast krewetki i kasza
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
2
Z kuchni Deep South Dish
3
Czas przygotowania: 20 min / Czas gotowania: 30 min |

Składniki

1porcja startego parmezanu1 duża paczka chipsów tortilla o smaku limonki1 duża paczka chipsów tortilla o smaku limonki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełagodna andouille lub inna pikantna kiełbasa wędzonałagodna andouille lub inna pikantna kiełbasa wędzona1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)3warzywo (np. szpinak)Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniapomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweŚwieże gałązki koperku lub estragonu (opcjonalnie)Świeże gałązki koperku lub estragonu (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania6czosnek goya®czosnek goya®591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona paprykazielona papryka6trochę posiekanej cukiniiPokrojona zielona cebula, do dekoracjiPokrojona zielona cebula, do dekoracji2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszybkie kaszeszybkie kasze1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)6trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz, do smakuSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz, do smaku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane1-1/2 łyżeczki mielonego czosnku GOYA® lub 3 ząbki świeżego czosnku, drobno posiekane6trochę posiekanej cukiniiPłatki czerwonej papryki, opcjonalniePłatki czerwonej papryki, opcjonalnie1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala907papryka habanero2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn