Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać żółty Squash i Curry gulasz spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 215 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, Kabaczek, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie zielone Curry z dynią maślaną i żółtą papryką, Gulasz Curry Z Czerwonej Soczewicy I Squasha, oraz Curry Kokosowe Żółte dla podobnych receptur.
Wyjąć z piekarnika; proces 2 szklanki mieszanki squasha i 1 szklanka bulionu w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka. Podzielić pozostałą mieszaninę squasha między 4 płytkie miski zupy.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.