Gulasz z wołowiną i makaronem
Gulasz z wołowiną i makaronem to bezmleczne przepis z 50 porcjami. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozdarte liście szpinaku, okrągły stek wołowy, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, oraz Gulasz Z Makaronem Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Wymieszać bulion, pomidory, sos do steków i pokruszoną czerwoną paprykę w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 3 minuty.
Dodać makaron i szpinak; wymieszać. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 2 minuty. Wymieszać mięso; gotować 2 do 3 minut lub aż mięso jest gotowane przez.