Gulasz z wieprzowiny i dyni

Gulasz z wieprzowiny i dyni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jarmuż, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gulasz wieprzowy z koprem włoskim i dyni, Gulasz wieprzowy z jabłkiem i dyni, oraz Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, sól, i 1/2 łyżeczki pieprzu; gotować 9 minut lub aż wieprzowina jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj kolendrę i czosnek; smażyć 1 minutę. Wieprzowina na patelnię.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu, jarmuż, i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.