Gulasz Z Wczesnej Kalifornii
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wczesna California gulasz może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 523 kalorie, 33g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, fasolę pinto, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Gulasz jagnięcy z warzywami wczesną wiosną, Wczesny Letni Wok Warzywny, oraz Early Girl Tomato Jam dla podobnych receptur.
Instrukcje
W domu: łodyga, nasiona, devein i grubo posiekać Chilli poblano.
W 5-do 6-quart nonstick patelni na średnim ogniu, połączyć Chilli poblano i 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek. Mieszać często, aż chili kuleją, o 5 protokół.
Na patelni dodaj pozostały olej, mięso, kminek i oregano. Mieszać od czasu do czasu, aż mięso jest rumiane, o 5 protokół.
Dodaj cebulę, czosnek i ocet. Mieszać często, aż cebula kuleje, o 3 protokół.
Na patelnię dodaj pomidory z sokiem i 1 szklankę wody. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie po przekłuciu, o 1 1/4 godziny.
Moczyć Chipotle z 1 szklanką gorącej wody, aż będzie giętki, o 20 protokół. Łodyga, nasiona, devein i chipotles mielone.
Pokroić rzep i marchew na 1/2 cala-grube patyki nie więcej niż 3 cale długości.
Odcedzić i opłukać fasolę i hominy.
Na patelni, dodać rzepa, marchew, fasola, hominy, i chilli Poblano; wymieszać, a następnie dodać chipotle Chilli do smaku. Przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, o 20 protokół. Doprawić do smaku solą.
Odkryć gulasz i ostudzić. Zamknąć w plastikowych workach do zamrażania. Schłodzić do 2 dni lub zamrozić do 2 miesięcy. Transport w izolowanej skrzyni.
W obozie: w przykrytej patelni nonstick na małym ogniu, ciepły schłodzony (rozmrożony) gulasz, od czasu do czasu mieszając.
W razie potrzeby dodaj trochę wody, aby lekko przerzedzić.