Gulasz z pieczonych warzyw i wołowiny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z pieczonych warzyw i wołowiny. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 541 kalorii, 35g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, czosnek, wołowina chuck pieczeń i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Obfite pieczone warzywa gulasz wołowy / Slow Cooker s, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Warzywny Gulasz Wołowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Na metalowej patelni ułożyć kostki wołowe i wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Wstawić do piekarnika, na środkowym szczeblu i gotować przez 30 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje i zmięknie.
W międzyczasie na patelni umieść cebulę, grzyby, marchew, ziemniaki, seler i czosnek. Wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Wstawić do piekarnika pod wołowiną.
Piec przez 35 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Wyjąć zarówno wołowinę, jak i mieszankę warzywną z piekarnika.
Wyjąć wołowinę z patelni i odstawić.
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując kawałki kapieli, mieszając. Gdy dno patelni jest jasne od wszystkich rumianych kawałków, usuń z ognia.
Włożyć mieszaninę wołowiny i wina do holenderskiego pieca i wymieszać bulion wołowy i dodać liść laurowy i pastę pomidorową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 40 minut.
Dodać 2 łyżki mąki do gotowanych warzyw i wrzucić, aż wszystkie warzywa są powlekane.
Dodaj warzywa do gulaszu wołowego. Dusić, pod przykryciem, przez 20 minut, lub aż warzywa są podgrzewane i miękkie.