Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza w San Francisco. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wino, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to San Francisco Style Seafood Cioppino, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać szalotka i czosnek i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
3
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion, sok z małży, pomidory, tymianek, liść laurowy i ostry sos i doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż lekko zmniejszona, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Słonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj małże, przykryć i gotować tylko do większości z nich otworzyć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
6
Dodaj snapper i krewetki, przykryć i dusić, aż są gotowane przez i pozostałe małże otworzyły, 2 do 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś owoce morza do 4 misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać masło i natkę pietruszki i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę, wirując patelnię. Łyżka bulionu nad owocami morza i podawać z tostami na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)