Gulasz z fasoli żurawinowej z ziemniakami i papryką

Gulasz z fasoli żurawinowej z ziemniakami i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 502 kalorie, 24g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekane ziemniaki z pomidorami i papryką, Czarna fasola i Quinoa faszerowane papryka, oraz Papryka faszerowana czarną fasolą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przykryć fasolę z 3 cali zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż fasola są ledwo miękkie, o 30 protokół.
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu.
Dodaj cebulę i paprykę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować przez 4 protokół, rozpadając ją łyżką.
Dodać fasolę, pomidory, wywar, tymianek i pokruszoną czerwoną paprykę i doprawić solą i pieprzem. Przykryć częściowo i dusić na umiarkowanym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 20 protokół.
Dodać ziemniaki, przykryć częściowo i gotować do miękkości, o 15 minut dłużej.
Usunąć gałązki tymianku. Pietruszkę wymieszać i podawać.