Gulasz Z Dziczyzny Po Węgiersku
Węgierski gulasz z dziczyzny może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 259 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.0 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć całe ziele angielskie, można śledzić to danie główne z Ciasto Karmelowo-Brzoskwiniowe Do Góry Nogami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu połączyć w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać dziczyznę; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu.
Wyjąć dziczyznę z worka; wyrzucić pozostałą mieszankę mąki.
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj dziczyznę, cebula, i czosnek; smażyć 5 minut, brązowienie dziczyzny ze wszystkich stron.
Dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj 1 łyżeczkę soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, cukier i pozostałe składniki na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Przykryć i piec w 300 przez 3 godziny lub aż dziczyzna będzie miękka.
Usuń jagody i liść laurowy przed podaniem.