Gulasz Wołowy Po Irlandzku
Irlandzki gulasz wołowy może być tylko zupa szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz ziemniaki, bulion wołowy, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso i cebulę; gotować i mieszać 5 do 8 min. lub aż mięso będzie równomiernie rumiane. Wymieszaj bulion, pomidory i mieszankę dressingu. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki i marchew; dusić, pod przykryciem, 45 min. lub aż mięso będzie miękkie i sos zgęstnieje, odsłaniając po 30 min. i mieszając od czasu do czasu.