Gulasz wołowo-jęczmienny

Gulasz wołowo-jęczmienny
Gulasz wołowy i jęczmienny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.73 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka w połączeniu z trzonem wołowym i kawałkami ogona wołowego, cebula, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gulasz Wołowo-Jęczmienny, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Jęczmienny Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brąz wołowinę w szybkowarze na dużym ogniu, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
2
Odcedzić tłuszcz.
3
Dodaj pomidory, bulion i jęczmień i wróć do wysokiej temperatury. Zamknąć szybkowar i doprowadzić do pełnego ciśnienia. Zmniejszyć ogień, aż piec jęczmień syczy i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
JęczmieńJęczmień
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
4
Zwolnij ciśnienie za pomocą urządzenia uwalniającego kuchenkę (przeczytaj instrukcję obsługi) lub schłodź kuchenkę, doprowadzając zimną wodę przez pokrywę na 30 sekund. Otwórz ostrożnie, zdejmij pokrywkę i dodaj warzywa, zioła, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Umieść pokrywę z powrotem na szybkowarze i podgrzej do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać ciśnienie i gotuj kolejne 10 minut. Zwolnij ciśnienie jak wyżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
6
Zdjąć pokrywkę i ostudzić przez 5 minut, a następnie podawać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
7
Umieść Szybkowar na dużym ogniu. Olej i sól oxtail i kawałki trzonu następnie sear w partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
8
Dodaj pozostałe składniki i przykryj wodą, uważając, aby nie wypełnić powyżej linii "maksymalne wypełnienie" kuchenek. Doprowadzić do wrzenia i odtłuścić pianę, która gromadzi się na powierzchni. Przykryj i zamknij pokrywę. Gdy ciśnienie wzrośnie wewnątrz kuchenki, zmniejsz ciepło tak, że ledwo słyszysz syczenie z garnka. Gotować przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Zwolnij ciśnienie za pomocą urządzenia zwalniającego kuchenkę (przeczytaj instrukcję obsługi) lub schłodź kuchenkę, doprowadzając zimną wodę przez pokrywę przez 30 sekund. Ostrożnie otwórz pokrywę i odcedź , ściskając ciała stałe przed podaniem do stosu kompostu lub psów. Przecedzić przez drobne sito lub kilka warstw gazy. Przyprawić i podawać lub używać jako bazę dla innych przepisów na zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn