Gulasz Wołowy Po Afrykańsku

Gulasz Wołowy Po Afrykańsku
Gulasz wołowy w stylu afrykańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 44g białka, oraz 55 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Jeśli masz rozpuszczoną skrobię kukurydzianą, cebulę, fasolę nerkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść seler, czosnek, pasta pomidorowa, kostki bulionowe i wodę w dużym holenderskim piekarniku; mieszaj, aż pasta pomidorowa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać ziarna pieprzu i liście laurowe, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj oxtail i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Wyjąć oxtail z gorącego oleju i umieścić w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
6
Wylać wszystko, ale 1 łyżka oleju z patelni, zmniejszyć ogień do medium, i gotować cebulę, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół; dodać do oxtail.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny. Doprawić solą i pieprzem, odzyskać, i nadal gotować, aż oxtail jest miękki, ale nie spada z kości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
OxtailOxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
8
Usuń kawałki ogona wołowego i umieść w naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
9
Dodaj fasolę do holenderskiego piekarnika i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Zagęścić skrobią kukurydzianą rozpuszczoną w wodzie, gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, aż zgęstnieje i stanie się jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
10
Polać sosem ogonek wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn