Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu wołowego marynowanego w czerwonym winie. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki tymianku, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina, Gulasz Wołowy W Czerwonym Winie, oraz Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ułożyć na podwójnej warstwie gazowej. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
2
Połącz worek z gazą, Wino i następne 4 składniki (przez wołowinę) w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; Zamknij. Marynować w lodówce 4 godziny lub do 24 godzin. Odcedź mieszaninę wołowiny przez durszlak nad miską, zastrzegając marynatę; dobrze odcedzić. Odstaw torebkę z gazą na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj mieszaninę wołowiny do patelni; smażyć 6 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Usuń mieszaninę wołowiny z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj grzyby do patelni; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Powrót mieszanki wołowiny do patelni. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Cukierki Ratujące życie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj mąkę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na patelnię; gotuj 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj zarezerwowaną marynatę, torbę z gazą i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
9
Posypać posiekaną natką pietruszki. Wyrzucić worek z gazą.