Gulasz wieprzowo-paprykowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wina, oliwy z oliwek, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Gulasz z kiełbasą i papryką, Papryka, Bok Choy I Wieprzowina Stir-Fry, oraz Polędwiczki wieprzowe z marmoladą paprykową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj połowę wieprzowiny na patelnię; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj pozostałą wieprzowinę na patelnię; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; utrzymywać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Płaszcz patelni z gotowania sprayu; dodać cebulę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wieprzowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać bulion i kolejne 4 składniki (przez liść laurowy). Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wieprzowina będzie miękka. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż sos zgęstnieje. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie